El 22 d’octubre, Assemblea General d’ACAPPS oberta a les persones associades

El 22 d’octubre, Assemblea General d’ACAPPS oberta a les persones associades

QUÈ FEM A L’ASSEMBLEA? 

L’assemblea és una trobada anual de tots i totes els qui formem ACAPPS: les persones sòcies i els membres de la Junta Directiva. És l’oportunitat d’explicar què hem fet durant l’any anterior (el 2019) i també és un exercici de transparència en què es fan públics els comptes: ingressos, despeses i distribució de la despesa. Un cop presentem públicament aquesta informació, sou els socis i sòcies els/les qui aproveu l’activitat.

Els membres de la Junta i els professionals dels serveis d’ACAPPS tenim l’oportunitat d’explicar-vos quines actuacions hem fet a nivell d’incidència política i les activitats i resultats de la nostra tasca diària.

PER QUÈ ÉS IMPORTANT QUE HI SIGUIS? 

Perquè com a soci/a tens el dret a participar-hi i per a l’entitat, a  més, és important que hi siguis: ens pots fer arribar els teus dubtes, consultes i/o propostes i et podem respondre directament. És una espai de trobada i de diàleg que creiem necessari per a la salut i bon del govern de l’associació.

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l’acta anterior

2. Aprovació dels comptes anuals corresponents a l’exercici 2019

3. Aplicació dels resultats

4. Memòria d’activitats de 2019

5. Informació de l’activitat i proposta d’accions 2020

6. Precs i preguntes

APUNTA-T’HO A L’AGENDA:

Dia: dijous, 22 d’octubre de 2020.

1a convocatòria 18:00   2a convocatòria 18:30

INSCRIPCIÓ

Aquest any, per poder assistir a l’assemblea, serà necessari que us hi inscriviu. Així us podrem enviar l’enllaç zoom, des d’on podreu accedir a l’acte, al vostre correu electrònic.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A L’ASSEMBLEA

LLOC

Virtual via zoom. Degut a la crisis sanitària per la Covid vam voler ajornar fins al setembre l’assemblea amb l’objectiu de poder-la fer presencial. No obstant, degut a que la situació encara és crítica, s’ha optat finalment per fer-la online a través de la plataforma zoom.

INDICACIONS: Uns dies abans les persones inscrites a l’assemblea rebreu al vostre correu electrònic l’enllaç per accedir a la trobada (no cal que et descarreguis cap aplicació, només cal connexió a internet). Durant l’assemblea mantindrem els micros apagats i habilitarem una icona perquè pugueu formular les vostres preguntes.

Accessibilitat a la Comunicació: l’assemblea es subtitularà en directe.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *