Formació virtual en Drets Laborals amb Barcelona Activa

Formació virtual en Drets Laborals amb Barcelona Activa

Què és i que implica un ERTE a l’empresa, característiques i punts claus a tenir en compte abans de signar un contracte laboral, quins passos si l’empresa et comunica un acomiadament… Són molts i diversos els moments que, a la feina, t’has d’afrontar amb una situació amb l’empresa en què es veuen afectats els teus drets laborals, un tema que sovint, en no tenir-ne el coneixement suficient, ens pot anar a la contra.

Per això el Servei d’Orientació i Inserció Laboral repeteix, degut a l’èxit de la primera edició l’any passat, la formació en Drets Laborals.

Júlia Senra, advocada del Punt de Drets Laborals de Barcelona Activa, us explicarà els punts bàsics que heu de tenir molt presents a l’hora de fer qualsevol gestió laboral amb l’empresa, des de signar un contracte a haver d’afrontar un acomiadament. A més, podreu exposar també les situacions que heu viscut i consultar els dubtes que tingueu.

Us recomanem doncs especialment aquesta formació:

QUAN? Dimecres 28, de 12:00 a 14:00

ON? Sessió formativa virtual via zoom (a les persones inscrites se’ls enviarà l’enllaç per connectar-s’hi, no cal que descarregar-se cap aplicació)

INSCRIPCIONS: les persones interessades ens ho han de comunicar a laboral@acapps.org o per whatsapp al

AMB SUBTITULACIÓ EN DIRECTE.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *