Comencem un cicle formatiu virtual per millorar la recerca de feina

Comencem un cicle formatiu virtual per millorar la recerca de feina

Multiplicar les possibilitats de trobar feina. Això és el que us volem oferir amb el cicle formatiu virtual per millorar la vostra recerca de feina. El Servei d’Inserció Laboral de l’associació ACAPPS us proposa, durant el novembre i desembre, una sèrie de formacions que farem en línia a través l’aplicació Classroom.

Definirem els teus objectius professionals, treballarem l’autoconeixement i les teves potencialitats per encertar en la recerca de feina i aconseguir un lloc estable i de qualitat a l’empresa. Perquè fer una bona recerca de feina va molt més enllà d’enviar un currículum, implica treball, ser perseverant i tenir una visió positiva.

El nostre equip de tècnic/ques especialitzats en inserció laboral t’acompayaran en el procés i et donaran les eines que necessites per aconseguir-ho.

Per accedir-hi cal ser persona usuària del Servei. Si hi estàs interessat/da, posa’t en contacte amb nosaltres:

laboral@acapps.org  / whatsapp 600 401 631 

NOVES NECESSITATS, NOUS REPTES DE TREBALL: CREEM XARXA D’APRENENTATGE

L’equip tècnic d’ACAPPS també troba a faltar les formacions presencials i el contacte directe però l’actual pandèmia ens obliga a ser flexibles, adaptar-nos i obrir-nos a noves forma de treball, de formació i de relació. Per això, aquest cicle formatiu no només serà una videoconferència sobre un tema concret. Perquè volem escoltar-vos, resoldre preguntes i compartir experiències, impressions i dubtes.

Per això aquest cicle formatiu s’emmarca en una Xarxa d’Aprenentatge en què totes les persones usuàries en formareu part i que conduiran els tècnics/ques referents del programa. A més, comptareu amb una eina d’autoavaluació perquè vosaltres mateuxos, quan vulgueu, pugueu utilitzar i comprovar si esteu interioritzant els continguts apresos.

COM HO FAREM?

Els DILLUNS compartirem el material de la formació al classroom perquè el llegiu i us el prepareu des de casa. Així, els DIMECRES, quan farem les sessions grupals virtuals podrem compartir i resoldre dubtes i preguntes en relació al tema treballat.

El primer tema del cicle formatiu serà sobre les competències. Què valoren, en aquests moments, les empreses dels treballadors/es? Què busquen? Això ens donarà moltes pistes de com enfocar-nos millor per trobar feina: conèixer-ho i treballar-ho és bàsic.

NOVEMBRE 2020

DILLUNS 9. Compartim material a Classroom: Competències i recerca de feina

DIMECRES 11 (de 10.00 a 11.30). Sessió grupal: Competències i recerca de feina. Videoconferència amb subtitulació en directe.

DILLUNS 23. Compartim material a Classroom: Recerca 2.0

DIMECRES 25 (de 10.00 a 11.30). Sessió grupal: Recerca 2.0. Virtual amb subtitulació en directe.  

DESEMBRE 2020

DILLUNS 14. Compartim material a Classroom: Eines de recerca de feina + videocurrículum.

DIMECRES 16 (de 10.00 a 11.30): Sessió grupal: Eines de recerca de feina + videocurrículum  Virtual amb subtitulació en directe.  

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *