Subtitulem els recursos audiovisuals en català de les empreses compromeses amb la inclusió

Subtitulem els recursos audiovisuals en català de les empreses compromeses amb la inclusió

Oferim més serveis per garantir la plena inclusió de les persones amb sordesa en el seu lloc de feina i empresa. Per això, facilitem i posem a la disposició de les empreses eines i recursos per fer-ho possible, amb el nostre compromís d’acompanyament en tot el procés d’inserció a l’empresa.

IMPULSEM UN NOU SERVEI A LES EMPRESES

Subtitulem els recursos audiovisuals en català de les empreses que formen part de la Xarxa d’Empreses Compromeses d’ACAPPS. D’aquesta manera, els materials audiovisuals de les empreses, tan públics com interns, seran accessibles a totes les persones amb discapacitat auditiva: la subtitulació és la mesura d’accessibilitat universal a tot el col·lectiu de persones amb sordesa.

SI ETS EMPRESA I ESTÀS INTERESSADA EN EL SERVEI, CONTACTA AMB:

empreses@acapps.org 600 401 631 (Laia Soler-Cabot i Andreu Espinach)

Amb el Programa de Subtitulació de vídeos en català per millorar l’ocupabilitat de les persones amb sordesa volem complir un doble objectiu:

Promoció de la subtitulació i l’accessibilitat en català: Generem recursos audiovisuals en català amb subtítols per a la formació i acompanyament en la recerca de feina i la millora de l’ocupabilitat de les persones amb sordesa.

Promoció de la inclusió laboral de persones amb discapacitat auditiva: Oferim suport a les empreses que incorporen persones amb sordesa en la seva plantilla subtitulant en català els seus vídeos corporatius, de formació, sobre protocols interns, etc.

SUBTITULEM els recursos audiovisuals en català per a les persones amb sordesa

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *