Xarxa de Dones amb Sordesa: et convidem al Cafè Tertúlia de divendres 18/12

El divendres 18 de desembre esteu convidades, totes, al cafè tertúlia virtual de la Xarxa de Dones amb sordesa de l’associació ACAPPS #DonesAmbSordesa

Si vols venir, només cal que t’inscriguis a l’activitat per poder-te enviar l’enllaç al zoom per connectar-t’hi. Comptarà amb la subtitulació en directe:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ CAFÈ TERTÚLIA DE DONES

El cafè tertúlia del novembre va ser un èxit i vam constatar que ens cal aquest espai: un espai de dones per escoltar-nos, explicar-nos i per continuar-nos relacionant en uns moments en què les relacions estan quedant en un segon pla i que, des d’ACAPPS, creiem important continuar cuidant pel nostre benestar emocional.

Fruit d’aquesta primera trobada, hem creat la presentació de la Xarxa de Dones amb Sordesa que defineix qui som i que ha estat possible gràcies a la totes les participants.

El divendres ho presentarem en exclusiva:  us encantarà!!!!

I com ens IMAGINEM el 2021? Quines activitats voldrem fer?

Ho decidirem, JUNTES!

Aquest cafè tertúlia s’emmarca en la Xarxa de Dones amb Sordesa d’ACAPPS. Conduït per la Conxi Rafael i amb la participació de la directora tècnica d’ACAPPS, Laia Sullastres, començarem a pensar i projectar quines activitats voldrem fer per al 2021 més enllà dels cafès tertúlies. Així que us convidem a venir amb la ment oberta perquè les possibilitats poden ser moltes: farem allò que ens proposem fer.

Si ja tens pensades unes quantes idees, t’animem a que ens les facis arribar abans de la trobada a través d’aquest formulari:

PROPOSTES PER A LA XARXA DE DONES AMB SORDESA 2021

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *