Enric Romaní, escenògraf amb sordesa de naixement, protagonitza Boira a les orelles, l’obra que parla de la seva sordesa

Enric Romaní, escenògraf amb sordesa de naixement, protagonitza Boira a les orelles, l’obra que parla de la seva sordesa

La cultura és segura. I en uns moments en què hem de restringir l’activitat social i algunes formes d’oci, la millor opció pot ser, a títol individual o amb la unitat de convivència, anar a veure una obra de teatre amb aforament limitat i totes les mesures de seguretat.

Aquesta obra que us proposem, Boira a les orelles, a més de ser accessible amb la sobretitulació, us interessarà pel seu contingut.

De què ens parla Boira  a les orelles?

Boira a les orelles és una obra basada en l’experiència real del seu protagonista, l’Enric Romaní, esenògraf amb sordesa de la companyia Els Pirates Teatre i amic de l’associació ACAPPS.

Parla de l’acceptació, la convivència, els prejudicis i el desconeixement profund que tenim de les diversitats funcionals. I ho fa a través de l’experiència viscuda en primera persona de l’Enric que va néixer amb sordesa profunda i va ser diagnosticat als 5 anys. Els seus pares, músics, van apostar per la llengua oral, la parla, enlloc de la llengua de signes. A partir d’aquí va començar el seu aprenentatge a través de la logopèdia, l’escola, la música i el mateix entorn familiar. Va estudiar arquitectura i pertany a la companyia Els Pirates Teatre, on defineix el seu camí cap a l’escenografia.

Una obra en què potser us reconeixereu i amb la qual compartireu emocions, sentiments i pensaments. I el que més ens agrada: se’n parla sense dramatisme i amb molta dosis d’humor!

AMB SOBRETITULACIÓ PER A LES PERSONES AMB SORDESA.

QUAN? Les funcions accessibles de l’obra tindran lloc els dies 15, 16, 24 i 28 de gener i el 3 de febrer.

ON? teatre El Maldà. C. del Pi, 5. Barcelona.

PREU: per a les persones sòcies d’ACAPPS, 14€ (amb descompte aplicat). Consulteu-nos el codi de descompte a hola@federacioacapps.org

Entrada sense descompte, entre 16 i 20€

Venda d’entrades online: ENLLAÇ per a comprar entrades.

L’Enric Romaní en parla a TV3 (TN): El teatre Maldà estrena Boira  a les orelles, una obra sobre la sordesa

AQUEST 2021, FES-TE SOCI/A D’ACAPPS!

Per només 10€ mensuals (60€ anuals/quota familiar) o per menys de 3€ mensuals (30€ anuals / quota individual)! 
I comença a gaudir de totes les avantatges i promocions que oferim.

Ajuda’ns en la defensa dels drets dels infants i persones amb sordesa que es comuniquen en llengua oral: junts farem més!

Si ets vol fer soci/a d’ACAPPS digue-ns’ho a acapps@acapps.org i te n’informarem.

#BoiraALesOrelles

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *