Gaudeix de la millor oferta cultural de Catalunya a preus reduïts per a les persones i famílies sòcies d’ACAPPS amb Apropa Cultura

Gaudeix de la millor oferta cultural de Catalunya a preus reduïts per a les persones i famílies sòcies d’ACAPPS amb Apropa Cultura

Aquest 2022 volem aconseguir que el màxim de persones amb sordesa sòcies de l’associació ACAPPS pugueu gaudir de la millor cultura accessible a preu reduït i arreu de Catalunya.

1. PROGRAMACIÓ CULTURAL ACCESSIBLE CONVOCATÒRIA HIVERN-PRIMAVERA 2022

Espectacles per al públic adult amb subtitulació en directe i bucle magnètic.

GRAN TEATRE DEL LICEU (La Rambla, 51-59. Barcelona) 
PREU REDUÏT: 5€

1. Pelléas et Mélisande (18 de març, a les 19:00).
ÒPERA. Misteris, pertorbació i gran ritme teatral per a aquest viatge fantasmagòric d’irrealitat on el paradís dels protagonistes és l’amor veritable.

2Don Giovann(24 d’abril, a les 17:00)
ÒPERA. Marc Minkowski i Ivan Alexandre ens ofereixen un repte ambiciós i refrescant: presentar quatre cicles de les tres òperes de la col·laboració entre Lorenzo Da Ponte i Wolfgang Amadeus Mozart. Un viatge en tres episodis, 

3. Così fan tutte  (25 d’abril, a les 19:00)
ÒPERA. Confronta els espectadors amb la noció de seducció tot plantejant preguntes com ara “què significa ser home o dona a la societat actual?”, “quins límits posem al nostre desig?”, “què significa ser parella avui en dia?”, “quines conseqüències tenen els nostres impulsos o l’abús?”.

4. Wozzeck  (2 de juny, a les 19:00)
ÒPERA. Poderosa fusió entre música i drama que resulta inspiradora i un crit de protesta de l’expressionisme de Berg. Una història amb una dimensió tràgica que supera la literalitat per esdevenir un tema universal i que parla d’elements tan inherents a la condició humana com la vida, l’amor, el desig i la mort.

 5. La flauta màgica  (1 de juliol, a les 19:00)
ÒPERA. Conte infantil per a alguns, profunda meditació sobre la vida i la mort per a uns altres, la darrera òpera de Mozart és una obra referencial, però també l’espai on el compositor va expressar les seves profundes creences espirituals

 6. Norma  (28 de juliol, a les 19:00)
ÒPERA. Norma, que descobreix l’amor prohibit entre la seva companya Adalgisa i Pollione, passarà per molts estats emocionals: des de ser la furiosa dona que crida a les armes fins a sacrificar la seva vida.

TEATRE LLIURE DE MONTJUÏC  (Passeig de Santa Madrona, 40-46. Barcelona) 

7. Crim i càstig (11 de març, 19:00)
TEATRE: La primera parada de la ruta cap a l’Est d’aquesta temporada passa per Rússia. El director Pau Carrió porta a escena la novel·la de l’escriptor rus Fiódor Dostoievski. Un carrusel titànic d’accions i d’emocions en la fina línia entre la bondat i la maldat, la innocència i la perversitat. 
Preu actualment no disponible (previsió: 9€)

8. Les tres germanes  (10 de juny, 19:00)
TEATRE: Tornen Les tres germanes sota la direcció de Julio Manrique, Premi de la Crítica 2020 al Millor espectacle.
Preu: 9€

TEATRE AUDITORI SANT CUGAT (Av. del Pla del Vinyet, 48) 
PREU REDUÏT: 10€

9. Don Pasquale. (25 de febrer, a les 20:00)
ÒPERA. Don Pasquale és la darrera, cronològicament parlant, de les grans òperes bufes italianes, l’última representant d’una gloriosa nissaga iniciada a Nàpols, allà cap a finals del segle XVII, amb Alessandro Scarlatti i altres compositors

10. Les irresponsables (9 d’abril, a les 20:00)
TEATRE. Una nova i divertida comèdia de l’autor argentí amb la direcció de Sílvia Munt i un trio de grans actrius.Què passaria si un dia, de cop, comencéssim a dur a terme tot el que ens passa pel cap? Quins són els límits del que està ben fet i el que està mal fet?


Espectacles per al públic familiar amb subtitulació en directe i bucle magnètic.

SAT! TEATRE  (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. Barcelona) 
PREU REDUÏT: 7€

11. Els tres ossos (5, 6, 12 i 13 de març)
Horari: Ds. 17.30h i Dg. 12h i 17.30h
TEATRE I TITELLES.  Basada en el conte La Rínxols d’Or. Els tres ossos viuen tranquil·lament al bosc, fent melmelada amb les fruites que recullen.El que la família d’ossos no s’espera és l’arribada d’una nena trapella i tafanera que acabarà alterant l’harmonia familiar. A partir de 3 anys.

12. L’arc de Sant Martí i la Lluna (24 i 30 d’abril i 1 de maig)
Horari: Ds. 17.30h i Dg. 12h i 17.30h
TEATRE I TITELLES.  La Cargol, el Gall, la Mosca i el Peix volen canviar, ser diferents, deixar de ser com són i qui són. Una nit, la Lluna els explica que si volen acomplir un desig només cal que passin per sota l’arc de Sant Martí i el diguin en veu alta. Però també els demana que s’ho pensin molt i molt bé. A partir de 3 anys.

2. COM FUNCIONA APROPA CULTURA: RESERVA D’ENTRADES I CALENDARI DEL PROCÉS D’INSCRIPCIÓ

El primer que cal tenir en compte és que, per gaudir de la tarifa reduïda en un espectacle, cal que garantim un mínim de 7 persones que hi assistiran. En aquest cas, fem la prereserva i optem a les entrades que Apropa Cultura atorga per sorteig. En aquesta infografia us expliquem cada pas i la seva data:

3. DESCOBREIX MÉS SOBRE ELS PROJECTES D’ACAPPS PER PROMOURE LA CULTURA ACCESSIBLE: XERRADA, 18 DE GENER

En resposta a la demanda i interessos de les persones amb sordesa sòcies d’ACAPPS, l’entitat ha establert com a un dels seus objectius prioritaris en les actuacions 2022-2024 l’accés, el foment, la participació i la inclusió de les persones amb sordesa en l’àmbit de la cultura. 

UN REPTE QUE NO VOLEM NI PODEM ASSOLIR SENSE TU:
Si vols gaudir de més ofertes culturals accessibles i estar informat/da de tot el que es cou en aquest àmbit, t’interessa la xerrada en línia que oferirem, amb subtitulació en directe, el proper dimarts 18 de gener a les 18:00.
En David Prujà, coordinador tècnic, i Domingo Reina, responsable de l’àrea d’accessibilitat de la Federació ACAPPS, respondran a les següents qüestions:
1. Com funciona el programa Apropa Cultura?
quines oportunitats genera per a les persones sòcies d’ACAPPS? 2. Què farem en defensa del dret a la cultura des d’ACAPPS?
3. Ens volem comunicar més i millor:
obrim grup de whatsapp exclusiu per a persones i famílies sòcies interessades en la promoció de la cultura accessible.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *