Publiquem el butlletí Sentim i Parlem 126: expliquem accions per a les persones amb sordesa i famílies

Publiquem el butlletí Sentim i Parlem 126: expliquem accions per a les persones amb sordesa i famílies

Publiquem una nova edició del nostre butlletí Sentim i Parlem, número 126, amb les darreres accions i activitats d’ACAPPS per a les persones amb sordesa que es comuniquen en llengua oral i les seves famílies.

Continguts de qualitat, alta participació i actes commemoratius: celebrem amb èxit els 25 anys Jornades d’ACAPPS!

En aquesta nova edició del butlletí, per als qui vau assistir pugueu recordar els diferents grans moments de les Jornades i perquè els qui no vau poder ser-hi pugueu tenir una primera aproximació, hem publicat els primers continguts de les Jornades. 

AMB EL CODISCAT: Acord del Govern i el CODISCAT per reactivar el Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat 

SUPORT A LES FAMÍLIES DES DEL PRIMER MOMENT: ACAPPS atendrà a les famílies amb fills/es recent dignosticats de sordesa a l’espai de les famílies de l’Hospital Sant Joan de Déu.

TROBADA DE JOVES D’ENTRE 16 I 25 ANYS. Perquè els i les joves amb sordesa teniu molt a dir i us volem escoltar, farem aquesta trobada el dijous 10 de febrer a les 17:30 a ACAPPS.

FORMACIÓ GRATUÏTA. Tenir confiança i menys por a l’hora de posar-se davant l’ordinador o la tauleta, el repte del curs d’iniciació al món digital per a persones adultes amb sordesa

INCLUSIÓ A LA FEINA. Presentem l’AraFeina, nou suport d’ACAPPS per fomentar la inclusió laboral

L’ACCESSIBILITAT ÉS EL TEU DRET. Consulta la nova àrea de DRETS del Fons Audiovisual subtitulat

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *