A ACAPPS, els Dimecres són digitals: noves formacions gratuïtes per a les persones amb sordesa

A ACAPPS, els Dimecres són digitals: noves formacions gratuïtes per a les persones amb sordesa

Els Dimecres Digitals són les formacions que estàs buscant.

Són moltes les eines digitals que actualment tenim al nostre abast i que, si sabem utilitzar, ens poden ajudar a tenir més oportunitats de trobar feina, en els tràmits administratius en línia i, fins i tot, a millorar la nostra economia familiar!

Això sí, cal dedicar un temps a descobrir com funciona cada eina i què ens pot oferir. Per fer-ho, a ACAPPS obrim un nou espai de formacions, gratuïtes i accessibles a les persones amb sordesa. Són els dimecres digitals, on, acompanyats de la Maria Riu, aprendrem i posarem en pràctica algunes d’aquestes eines: traurem el màxim profit del word i del powerpoint, aprendrem a editar PDFs, utilitzarem el canva per fer el currículum, descobrirem l’excel per fer el nostre pressupost familiar i farem que les gestions en línia no se’ns facin una muntanya!

Per a dubtes o més informació: multimedia@acapps.org (Maria Riu)

Dimecres digitals: el programa

INTRODUCCIÓ AL WORD

Aprendrem a crear documents word i desar-los, donar format als títols i al text, organitzar el text i inserir imatges. Cal portar un llapis de memòria (pendrive). 3 SESSIONS | DIMECRES 16, 13 I 30 DE MARÇ 10:00 – 12:30

INTRODUCCIÓ AL POWERPOINT

Descobreix totes les possibilitats que et dona PowerPoint per crear una presentació que desperti l’interès i capti l’atenció. Cal portar un llapis de memòria. 3 SESSIONS | DIMECRES 4, 9 i 11 DE MAIG 10:00 – 12:30

EINES QUOTIDIANES: EL PDF

Ara rebem, o hem d’omplir i/o signar, documents en PDF. Què són? Com es creen o editen? Aprendrem a fer servir els documents PDFs. 1 SESSIÓ | DIMECRES 20 D’ABRIL 10:00 – 13:00

EL TEU CV AMB CANVA

Canva és una aplicació gratuïta que ens permet crear dissenys de tot tipus molt fàcilment. És una bona eina per fer que el teu currículum destaqui i desperti interès! 1 SESSIÓ | DIMECRES 25 DE MAIG 10:00 – 13:00

INTRODUCCIÓ A L’EXCEL: CREAR UN PRESSUPOST ANUAL

Aprèn a introduir dades en taules i fer operacions bàsiques i gràfics i a fer un pressupost de les teves despeses anuals. 3 SESSIONS | DIMECRES 8, 13 i 15 DE JUNY 10:00- 12:30

GESTIONS EN LÍNIA.

T’expliquem quins tràmits pots fer amb i sense certificat electrònic i practicarem els tràmits més habituals que hem de fer quan busquem feina.

1 SESSIÓ | DIMECRES 29 DE JUNY 10:00 – 13:00

PROGRAMACIÓ DELS DIMECRES DIGITALS (fulletó en pdf)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *