Obrim el nou Club de Feina d’ACAPPS

Obrim el nou Club de Feina d’ACAPPS

Perquè trobar feina sí que és possible i pots comptar amb el nostre suport en el procés, obrim el nou Club de Feina d’ACAPPS, presencial cada quinze dies a l’aula digital d’ACAPPS (c. Nàpols, 351, baixos. Barcelona).

Per a qui?

El Club de Feina està adreçat a totes les persones amb sordesa que estigueu en recerca de feina i/o vulgueu fer un canvi laboral.

Què hi trobaràs?

OFERTES DE FEINA. Un espai digital amb accés a la plataforma de recerca AraFeina d’ACAPPS, amb diversitat d’ofertes laborals actualitzades per optar a les que millor s’adaptin al teu perfil professional.

RECURSOS, ACOMPANYAMENT I MOTIVACIÓ. El nostre equip d’orientadores laborals t’acompanyaran en la recerca de feina, crearan espais on treballareu diversos canals de recerca i compartireu les vostres experiències afavorint un clima de motivació i de proactivitat.

EXPERIÈNCIES I ORIENTACIÓ. Què busquen les empreses? Què és el que més valoren en un candidat/a? Per conèixer millor com funcionen els processos de selecció i preparar-nos bé per a una entrevista de feina, visitarem empreses que ens ho explicaran.

CARTELL DEL NOU CLUB DE FEINA D’ACAPPS

PER A MÉS INFORMACIÓ I/O CONSULTES: laboral@acapps.org | 93 210 55 30 | whatsapp 600 401 631

A ACAPPS compartim el teu objectiu: aconseguir llocs de feina estables i de qualitat.

Oferint SUPORT. Generant OPORTUNITATS.


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *