Sentim Sant Jordi: lectures recomanades per la Xarxa de Dones amb Sordesa

Sentim Sant Jordi: lectures recomanades per la Xarxa de Dones amb Sordesa

Sabeu que una de les activitats que hem promogut des de la Xarxa de Dones amb Sordesa és la trobada “Lletres i Vida”? En la sessió que vam fer el mes de març, vam compartir aquells títols, aquells llibres, que més ens havien remogut, impactat o inspirat.

📚Llibres que tracten del dol, de les emocions que es generen, que ens sobrevenen. Parlar-ne i compartir-ho ens va servir per deixar-ho anar i adonar-nos que allò que hem passat o que estem passant no és únic, no només és cosa nostra, sinó que moltes persones que han passat per un dol també ho han viscut. I sobretot, que tot passa.

🙋‍♀️Si per aquest Sant Jordi vols un llibre emotiu 100%, la Xarxa de Dones amb Sordesa d’ACAPPS ens fa cinc recomanacions. Bones lectores i bones lectures recomanades:

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *