Fem memòria!, el nou taller d’ACAPPS per a persones amb pèrdua auditiva majors de 65 anys

Fem memòria!, el nou taller d’ACAPPS per a persones amb pèrdua auditiva majors de 65 anys

Tu tampoc recordes tot el que has de comprar si no et fas una llista? Estàs en una conversa, tens a la punta de la llengua una paraula que vols dir i no et surt? Cada cop et costa més recordar les coses del dia a dia?

Això té solució: entrenar la nostra memòria. I a ACAPPS et proposem un taller per fer-ho: comencem al setembre!

A ACAPPS volem seguir impulsant activitats per a les persones amb sordesa majors de 65 anys. Perquè volem que estigueu al 100%, que estigueu actius, que continueu aprenent, que feu noves amistats i vincles.

Després de l’èxit dels tallers d’iniciació digital, ara et proposem el taller “Fem memòria!”. Dins d’una normalitat, a tots ens passa tenir cada vegada més oblits o haver-nos d’esforçar més per recordar les coses. Pots fer llistes, notes o recordatoris però aquesta no és la solució a llarg termini. Així que, si veus que cada vegada et costa més recordar les petites coses del dia a dia, t’animem a apuntar-te aquest taller: perquè la memòria també s’entrena!

Què farem en aquest taller?

El taller constarà de tres sessions d’1h30′ i el farem en grups reduïts de 4 persones. Durant aquesta estona la Sheila, que conduirà els tallers, us proposarà fer una sèrie d’exercicis i jocs de paraules, de memòria visual i molts d’altres que, a part que us faran passar una bona estona, estareu, sense adonar-vos-en, millorant la vostra memòria. A més, us recomanarà exercicis per continuar fent-los a casa.

També coneixereu altres persones de la vostra edat, també amb pèrdua auditiva, amb qui compartireu l’activitat i un espai de relació que sempre ens aporta benestar i millora la nostra qualitat de vida.

On i quan serà?

Començarem el mes de setembre, tornant de les vacances, els dies:

Dilluns 12, dilluns 19 i dijous 29 de setembre.
De 10:00 a 11:30 del matí.
A ACAPPS: al carrer Nàpols, 351, baixos. Barcelona.

Quins suports et trobaràs per seguir el taller?

En grup reduït: farem grups de quatre persones que facilitaran que la Sheila us pugui atendre bé a tots i pugueu llegir bé els seus llavis.
Tenim bucle magnètic, que millora el so que arriba a l’audiòfon i l’implant coclear (cal que tingueu activada la posició T)
Amb subtítols: subtitularem tot allò que diu la Sheila perquè, com a la televisió, pugueu seguir els subtítols a la pantalla i no se us escapi cap indicació!

Inscripcions obertes!

Inscriu-te, ara, des d’aquest formulari, clica aquí!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *