Compromís per la inclusió social i cultural: nova aliança amb la Societat General d’Autors i Editors.

Compromís per la inclusió social i cultural: nova aliança amb la Societat General d’Autors i Editors.

Seguim apostant pel treball en xarxa i les aliances per a la inclusió. Ara, amb el conveni recentment signat amb la Societat General d’Autors i Editors (SGAE), desenvoluparem projectes i accions culturals i formatives col·laboratives en l’àmbit de la música, l’audiovisual i les arts escèniques.

Una relació de col·laboració que va néixer amb l’organització dels espectacles per a la festa de Nadal d’ACAPPS, amb la participació d’artistes associats/des a la Fundació SGAE i que ara consolidem amb el conveni, signat durant la trobada entre ambdues entitats el 28 de juliol a la seu de la SGAE Catalunya.

Les dues entitats treballarem per fer possibles espectacles culturals i produccions audiovisuals accessibles als infants i persones amb sordesa, amb un clar compromís per a la inclusió social del col·lectiu.

La Laia Sullastres, directora tècnica de l’associació ACAPPS, amb el director de la SGAE a Catalunya-Balears, Lluís G´´omez.
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *