Enfortim la nostra aliança amb l’Institut Guttmann per promoure la participació social de les persones amb discapacitat

Enfortim la nostra aliança amb l’Institut Guttmann per promoure la participació social de les persones amb discapacitat

Ahir vam tenir el plaer de signar el conveni de col·laboració amb l’Institut Guttmann. Ens sumem així al projecte Participa i fem una crida a les persones amb sordesa a participar-hi.

L’estudi vol identificar les barreres i els facilitadors que determinen el dia a dia de les persones amb discapacitat per fer visible el que és evident: no cal transformar les persones, sinó l’entorn.

D’esquerra a dreta, David Prujà i Raimon Jané, coordinador tècnic i president de la Federació ACAPPS; i Montse Caldús,co-directora i gerent de l’Institut Guttmann i i Joan Saurí i Blanca Cegarra, investigadors del projecte PARTICIPA.

AQUEST ESTUDI, PER A QUÈ SERVIRÀ?

L’estudi, a través del qual es volen recollir moltes veus i experiències de persones amb discapacitat, servirà per generar coneixement i crear una base científica per reclamar CANVIS basats en les necessitats reals de les persones amb discapacitat. També per fer visibles moltes situacions que no són justes però que hem interioritzat com a “normals”.

QUÈ HE DE FER SI HI PARTICIPO?

Ser voluntari/a del projecte PARTICIPA vol dir que hauràs d’omplir un qüestionari en línia al mes i, de forma opcional, participar en un fòrum on es compartiran experiències, opinions i dubtes,

En aquests qüestionaris simplement hauràs de respondre segons la teva experiència com a persona amb sordesa. Uns qüestionari que estaran sempre relacionats amb les barreres, tan físiques com socials (prejudicis, estereotips, conductes,..), que vius en el teu dia a dia.

Creiem que és indispensable que es reculli la veu de les persones amb sordesa i, per això, t’animem a a participar en aquest nou projecte.

sí, vull ser voluntari/a en el projecte PARTICIPA!


Per a qualsevol dubte i/o més informació posa’t
en contacte amb la Raquel Díez
aliances@acapps.org | 93 210 55 30 
tel. mòbil  607 036 886  (whatsapp)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *