El dilluns 10, sessió gratuïta de programació de videojocs amb ScratchBCN per a infants de 6 a 10 anys

El dilluns 10, sessió gratuïta de programació de videojocs amb ScratchBCN per a infants de 6 a 10 anys

Gràcies a la subvenció rebuda pel programa europeu Meet and Code,
el proper dilluns 10 d’octubre oferim a ACAPPS un taller gratuït de programació de videojocs per a infants de 6 a 10 anys.

Nova activitat a ACAPPS! Farem un taller de programació de videojocs adreçat a infants d’entre 6 i 10 anys i dinamitzat per Scratch Barcelona, experts en activitats infantils de programació i robòtica. 

Una activitat gratuïta i oberta als infants amb sordesa i als seus germans/es i també als fills i filles o néts/es de les persones amb sordesa d’ACAPPS. Si hi ha més demandes que places disponibles, prioritzarem sempre les famílies i persones sòcies.

Què faran?

D’una manera totalment lúdica faran servir el llenguatge Scratch, dissenyat especialment per a infants, i programaran el videojoc Big Fish (el tauró, que és el personatge principal, ha de menjar-se molts peixos per créixer i millorar la puntuació). I el millor de tot: al final es podran divertir junts amb el resultat de la seva feina!

MÉS QUE UN JOC! Saps que algunes escoles ja han introduït el llenguatge Scratch?  L’aplicació Scratch és una eina atractiva per als infants i molt intuïtiva ideal per fomentar el pensament científic, el raonament lògic i la creativitat des del llenguatge matemàtic. 

Aquest taller és possible gràcies a la subvenció rebuda pel projecte europeu Meet and Code, que vol facilitar, als infants i joves d’entre 8 i 24 anys, l’accés a la tecnologia i la programació.

On i quan serà?

Dilluns 10 d’octubre
De 17:30 a 19:00.
A ACAPPS: al carrer Nàpols, 351, baixos. Barcelona.

FORMULARI D’INSCRIPCIONS!

Mentrestant, xerrada per a famílies sobre el programa Allies in English!

Simultàniament al taller, tindrà lloc una xerrada adreçada a les famílies sobre com posar en pràctica l’aprenentatge de l’anglès en infants amb sordesa. Mònica Larruy, mare d’un jove amb sordesa i presidenta de l’associació T-Oigo, explicarà el projecte Allies in English: joves universitaris nordamericans comparteixen una estona de joc i de conversa en anglès amb infants amb sordesa.
CONCILIEM! El taller facilitarà que les famílies puguin participar a la xerrada mentre els seus fills/es s’ho passen bé aprenent el llenguatge Scratch.

Hi haurà accessibilitat?

Sí, hi haurà emissores FM o bucle magnètic individual.


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *