La 26 edició de les Jornades i els 30 anys d’ACAPPS protagonitzen l’últim butlletí Sentim i Parlem!

La 26 edició de les Jornades i els 30 anys d’ACAPPS protagonitzen l’últim butlletí Sentim i Parlem!

Publiquem una nova edició del nostre butlletí Sentim i Parlem,número 130, convidant-vos a la 26a edició de les Jornades de Formació de les Persones amb Sordesa en modalitat Oral, el proper 26 de novembre a l’auditori de la Fundació Cultural d’Hostafrancs.

RESERVA LA DATA | 26 de novembre, Jornades de Formació de les Persones amb Sordesa en modalitat Oral

Tenim molt a dir. Una jornada de reivindicació on les persones amb sordesa i les famílies amb fills de setembre, publiquem i presentem l’informe de casos d’inaccessibilitat 2021 (21 de setembre, a les 18:00, a l’Ateneu El Poblet): INSCRIPCIONS OBERTES AQUÍ!

ALIANCES|  La Federació ACAPPS, ambaixadors del projecte Participa de l’Institut Guttmann i promotors de la participació social de les persones amb sordesa.

ACAPPS Vallès| Ens movem i fem visibles participant a la Taula Local de Capacitat Diverses i Accessibilitat de Terrassa.

ACTUALITAT| El nou bàrem del grau de valoració de la discapacitat: què implica als infants i persones amb sordesa?

AMB FORMACIÓ EN BILINGÜISME |Parlem dels beneficis del bilingüisme ORAL en infants amb sordesa amb la dra. Eva Aguilar.

ENTREVISTA | “M’enduc moltes coses que he après: sobretot que hem de creure’ns els nostres drets i demanar-los, sense por, sense vergonya”.

SOLEDAT NO VOLGUDA | Comptar amb la veu de les persones amb discapacitat, la solució proposada per les entitats per combatre la soledat no volguda del col·lectiu.

COMPARTIM METODOLOGIES EN ORIENTACIÓ LABORAL. Participem en jornades d’intercanvi en el marc del programa SIOAS, la XIB i FIAPAS.

SEGUIM PROMOVENT. Assessorem Barcelona Activa, que incorporen bucles magnètics a recepcions i formacions.

MÉS ACCESSIBILITAT. Un total de 47 parades del Trambaix i dues oficines d’atenció al client ja tenen bucle magnètic per a les persones amb sordesa.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *