Nova edició dels Dimecres Digitals: formació subvencionada per millorar les competències digitals
El Dimecres Digitals és l’espai formatiu que estàs buscant.
Són moltes les eines digitals que actualment tenim al nostre abast i que, si sabem utilitzar, ens poden ajudar a tenir més oportunitats de trobar feina, en els tràmits administratius en línia i, fins i tot, a millorar la nostra economia familiar!
Això sí, cal dedicar un temps a descobrir com funciona cada eina i què ens pot oferir. Per fer-ho i degut a la bona acollida de la iniciativa i les bones valoracions dels i les participants, a ACAPPS oferim una nova edició dels Dimecres Digitals.
Del 8 de febrer al 29 de març farem una nova formació d’alfabetització digital per seguir practicant i interioritzant coneixements.
Què són els Dimecres Digitals?
Són un espai formatiu, gratuït i accessible a les persones amb sordesa. Acompanyats de la Maria Riu, aprendrem i posarem en pràctica aquestes eines: els fulls de càlcul amb Microsoft Excel; disseny de currículums amb Canva; compartirem documents al núvol amb Google Drive i millorarem la nostra comunicació en línia amb l’ús de Gmail, Whatsapp o les xarxes socials.
A més, en tractar-se d’una formació contínua, també practicarem competències informàtiques transversals com el correu electrònic o les aplicacions mòbils.
El cicle formatiu Dimecres Digitals tindrà lloc cada dimecres, de 12:00 a 14:00, a l’espai Activa’t d’ACAPPS (c. Nàpols, 351, baixos). Cada sessió comptarà amb la subtitulació en directe i el bucle magnètic.
Per a dubtes o més informació: multimedia@acapps.org (Maria Riu)
Dimecres digitals: el programa
Recommended Posts
Fent realitat una cultura accessible
21 gen. 2025 - ACAPPS, Accessibilitat, acompanyament, aliances, cultura, Inclusió, sordesa
Novetats al Pla de Treball de la Federació ACAPPS per al 2025
08 gen. 2025 - Accessibilitat, drets, Federació ACAPPS, Incidència política, investigació, Recerca, sordesa, Territori
Més recursos per a la incidència política
08 gen. 2025 - drets, Incidència política, Inclusió, investigació, Recerca, sordesa