A ACAPPS comencem els cursos d’entrenament auditiu i per aprendre a llegir els llavis: OBRIM INSCRIPCIONS.

A ACAPPS comencem els cursos d’entrenament auditiu i per aprendre a llegir els llavis: OBRIM INSCRIPCIONS.

SAPS QUE… el 90% de persones que han fet el curs d’entrenament auditiu amb ACAPPS afirmen que la seva capacitat de sentir amb l’implant coclear i/o l’audiòfon ha millorat després del curs.

A ACAPPS ESTEM SEMPRE AL TEU COSTAT: Som l’única associació a Catalunya que t’ofereix cursos  d’entrenament auditiu i per aprendre a llegir els llavis arreu del territori amb logopedes especialitzades.

L’implant coclear i l’evolució dels audiòfons digitals ha estat una revolució que ha permès que les persones amb sordesa puguin tornar a sentir-hi. Ara bé, tot i ser un gran avenç, no és màgic: per obtenir-ne bons resultats i  entendre bé tots els sons és necessari que entrenis l’audició (sí, sí, l’audició també s’entrena!!!).  També et pot ser útil, per millorar la teva comunicació amb l’entorn, aprendre a llegir els llavis per saber què et diuen.

Per això des d’ACAPPS oferim, per a les persones amb sordesa sòcies de l’entitat, el curs d’entrenament auditiu i per aprendre a llegir els llavis, que començarem el 6 de març.

Com funciona el curs?

1. Cal ser soci/sòcia d’ACAPPS per poder-hi accedir.

2.  Són 14 sessions de 30 minuts amb la logopeda referent.

3. Pots triar entre la modalitat individual, on només tu rebràs la sessió amb la logopeda, o la grupal, sessions en grup reduït.

4. El curs és de copagament: la meitat està subvencionada* i l’altre l’heu d’abonar els i les participants. El cost de tot el curs per a tu serà:

14 sessions en modalitat INDIVIDUAL: 165 € (12 € per sessió)


14 sessions en modalitat GRUPAL: 125 € (10 € per sessió).

Aquest import es domiciliarà, en un únic cobrament, al teu número de compte.

5. Hi haurà una entrevista prèvia individual per valorar les necessitats de logopèdia que tens. També pactaràs amb la logopeda referent l’horari de les sessions. 

6. Inscripcions obertes: si hi estàs interessat/da, omple el formulari de qüestionari, clicant aquí, abans del 27 de febrer. 

Si hi estàs interessat/da o necessites saber-ne més, només cal que ens ho diguis a sasp@acapps.org  whatsapp 620 993 422.



Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *