Vols visitar, accessible i gratuïtament, la Fundació Joan Miró? Reserva ara la teva invitació d’ACAPPS!

Vols visitar, accessible i gratuïtament, la Fundació Joan Miró? Reserva ara la teva invitació d’ACAPPS!

Recentment la Federació ACAPPS ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Joan Miró, en el marc del projecte per promoure l’accessibilitat a les persones amb sordesa que es comuniquen en llengua oral en l’àmbit cultural.

Una de les primeres accions que ens proposen és convidar-vos, a les persones amb sordesa sòcies d’ACAPPS, a una visita guiada i accessible!

Treballem, sempre, per implementar l’accessibilitat arreu amb l’objectiu d’avançar cap a una societat integralment inclusiva, on la cultura n’és part vital. I ens alegra poder compartir els fruits de les nostres accions! Per això et convidem, el dijous 20 de juliol, a una visita guiada i accessible, amb bucle magnètic, a la col·lecció permanent de la Fundació Joan Miró que us farà directora d’accessibilitat de la fundació, la Montse Quer. 

Per conèixer la col·lecció Joan Miró

També amb la voluntat d’apropar l’art a tothom, Joan Miró va crear la fundació que aglutina la col·lecció més completa de l’artista de pintures, dibuixos, escultures i obres sobre paper de totes les seves etapes artístiques. Sota la visita guiada de la Montse Quer, podreu conèixer molt més un dels artistes més influents del segle XX i la seva forma de pensar,  percebre i expressar-se diferent que va transcendir la pintura convencional. Sempre val la pena deixar-se emportar per les seves obres: us recomanem la visita 100%!

PLACES LIMITADES. Atorgarem les invitacions per ordre d’inscripció. Màxim dues invitacions per persona (la teva i la del/de la teu/va acompanyant). Fes la teva reserva ara!

VULL RESERVAR LA INVITACIÓ PER A LA VISITA A LA FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

Fotografia: Fundació Joan Miró

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *