A ACAPPS tanquem per vacances el mes d’agost. Tornem a l’activitat l’1 de setembre!

A ACAPPS tanquem per vacances el mes d’agost. Tornem a l’activitat l’1 de setembre!

Hola! Us recordem que amb motiu de les vacances ACAPPS estarà tancat de l’1 al 31 d’agost. Reeprendrem l’activitat i els nostres serveis d’atenció directa l’1 de setembre. Aprofitem per recordar-vos, també, que fins el 15 de setembre mantenim l’horari d’estiu, de 8:00 a 15:00. A partir del 15, tornarem a l’horari habitual d’ACAPPS de 9:00 a 18:00 de dilluns a dijous i de 9:00 a 15:00 els divendres.

Fins a la tornada, i especialment si aquesta és la vostra primera de contacte amb ACAPPS, us recomanem que visiteu els diferents espais del web: des de la barra superior, en el qui som i el què fem, us expliquem amb detall tots els serveis i porgrames d’atenció que oferim a les persones amb sordesa i a les famílies amb fills/es amb sordesa. També us recomanem les àrees Consulta i Informa’t, des d’on podreu trobar respostes i més informació als vostres dubtes i consultar també els nostres butlletins informatius: la capçalera En Moviment, dedicada a les famílies; i Sentim i Parlem, el butlletí general de tota la acció d’ACAPPS. Finalment, a Implica’t, podràs conèixer totes les avantatges de fer-te soci/a d’ACAPPS.

Us desitgem que passeu un bon estiu i que gaudiu de les oportunitats i el temps de les vacances. Ens retrobem l’1 de setembre amb moltes més activitats!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *