Tornen els divendres accessibles al Teatre Lliure!

Tornen els divendres accessibles al Teatre Lliure!

Arrenca la temporada 2023-24 al Teatre Lliure amb els divendres accessibles. L’escenari a Barcelona del millor teatre contemporani amb sessions amb subtitulació, bucle magnètic i ara també motxilles vibratòries per a persones amb sordesa.

El Lliure compta amb un sistema d’assistència auditiva que amplia el so a les sales de Montjuïc i Gràcia. A través d’una Xarxa wifi específica a cada sala, una aplicació (per a Android o Apple), el mòbil i els auriculars de l’espectador, es pot escoltar el so de la funció directament. Ja que l’aplicació consumeix molta bateria, recomanen portar el mòbil carregat.

També es disposa d’anells magnètics individuals que es connecten al mòbil amb la mateixa aplicació. L’anell magnètic és un ajut als usuaris de pròtesis auditives (audiòfons o implants) que facilita l’audició de les obres de teatre.

Alhora, amb el programa Divendres accessibles aquesta temporada, del 6 d’octubre al 15 de juliol, el Teatre Lliure de Montjuïc i de Gràcia acollirà un total de deu sessions de funcions accessibles amb subtitulació que tindran lloc els divendres. Preneu nota de la programació d’aquesta nova temporada:

TEATRE LLIURE DE MONTJUÏC:

Le congres ne marche pas. 6 d’octubre, a les 19:00.

L’última f**king night. 13 d’octubre, a les 19:00.

La nostra ciutat. 3 de novembre, a les 19:00.

Macbeth. 2 de març, a les 19:00.

Ifigènia. 3 de maig, a les 19:00.

TEATRE LLIURE DE GRÀCIA

Casares Camus: una història d’amor. 29 de juliol, 20:00.

El cine. 15 de desembre, 19:00.

Sisif fa no fa. 9 de febrer. 19:00

El dia de natusi. 19 d’abril, 19:00.

L’emperatriu categòric. 15 de juliol, 19:00

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *