L’auditori de Girona, ara accessible a les persones amb sordesa amb el bucle magnètic.

L’auditori de Girona, ara accessible a les persones amb sordesa amb el bucle magnètic.

Ara l’Auditori Palau de Congressos de Girona és més accessible gràcies al servei de bucles d’inducció magnètica que posa a disposició de les persones amb pèrdua auditiva usuàries d‘audiòfons o implant coclear en posició T.

El bucle magnètic millora el so que arriba a l’audiòfon o implant coclear de la persona amb sordesa, fent-lo més net i intel·ligible.

L’auditori disposa del bucle magnètic a les seves tres sales principals així com en els punts principals d’atenció al públic, entre ells les taquilles.

Com funciona?

Com dèiem, el bucle millora el so que arriba a l’audiòfon o implant coclear de la persona amb sordesa fet que li permet sentir-hi millor i poder seguir allò que s’està dient. A més, la persona usuària pot ajustar el volum de manera individualitzada segons les seves necessitats ja sigui a través del receptor, de l’audiòfon o de la l’APP de l’audiòfon o implant.

Això sí, per poder utilitzar el bucle magnètic cal tenir activada la telebobina o “posició T” de l’audiòfon o implant coclear i, si ho desconeix, consultar-ho a l’especialista auditiu de referència.

Com reservar el bucle magnètic a l’Auditori de Girona?

Les persones que ho necessitin poden reservar el seu bucle d’inducció magnètica enviant un correu electrònic a auditoriobert@auditorigirona.org, indicant l’esdeveniment al qual assistirà i el nombre d’aparells que necessita.

Unitats limitades a 16.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *