Oferim més sessions de logopèdia i cursos d’entrenament auditiu i de lectura labial per als infants i persones amb sordesa

Oferim més sessions de logopèdia i cursos d’entrenament auditiu i de lectura labial per als infants i persones amb sordesa

A ACAPPS tenim una àrea dedicada a atendre les persones amb sordesa i les famílies amb fills i filles amb sordesa. Entre les activitats i l’acompanyament que promovem, volem destacar-vos avui el programa de logopèdia, els cursos d’entrenament auditiu i de lectura labial, i el grup Fem Memòria. I ho fem acompanyades de la Laura i l’Andrea, les dues logopedes del servei.

T’OFERIM:

LOGOPÈDIA AMB REALITAT IMMERSIVA (SESSIONS PILOT). Seguim avançant en el desenvolupament del projecte Audivers 360º per aplicar la realitat immersiva en les sessions de logopèdia. Ara començarem les proves pilot i per això oferim, a infants i persones amb sordesa sòcies d’ACAPPS, sessions individuals gratuïtes amb la nostra logopeda, Laura Roig. Les sessions es realitzaran els dimarts, en horari de 15:00 a 18:00 (també es valoraran altres opcions en funció de la vostra disponibilitat).

INSCRIPCIONS A saaf@acapps.org


CURSOS D’ENTRENAMENT AUDITIU I DE LECTURA LABIAL. Oferim els cursos d’entrenament auditiu i de lectura labial a ACAPPS amb la logopeda Andrea Morraja. Per a les persones que no n’hagin fet mai, ho fem a nivell individual (10 sessions / 165 € ). Per a les que ja ho heu fet, podeu optar a la modalitat grupal (10 sessions / 115 €). En  ambdos casos, ja està inclòs, en el preu, el cofinançament que cobreix l’entitat per a les persones i famílies sòcies.

INSCRIPCIONS A saaf@acapps.org


ACAPPS volem seguir impulsant activitats per a les persones amb sordesa majors de 65 anys. Perquè volem que estigueu al 100%, que estigueu actius, que continueu aprenent, que feu noves amistats i vincles. Per això, i degut al seu èxit, obrim un nou grup de Fem Memòria, que serà conduït per la Yanet Osorio.

Comencem el 21 de novembre
INSCRIPCIONS sasp@acapps.org

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *