Es crea la Unitat d’Atenció a les Famílies i Suport a la Inclusió Educativa

Es crea la Unitat d’Atenció a les Famílies i Suport a la Inclusió Educativa

La Direcció General d’Educació Inclusiva del departament d’Educació posa en marxa la Unitat d’Atenció a les Famílies i Suport a la Inclusió Educativa.

El servei vol ser un canal de comunicació i escolta activa amb tots els agents implicats en la inclusió educativa. Les famílies dels infants amb necessitats educatives especials són un agent clau en aquest procés i, per tant, es vool facilitar, a través d’aquesta Unitat, la seva participació activa en el sistema educatiu inclusiu.

Des d’ACAPPS seguim treballant i incidint perquè el sistema educatiu inclusiu tingui present les mesures d’accessibilitat que necessita l’alumnat amb sordesa, com els subtítols, el bucle magnètic i les emissores FM i la formació permanent de la comunitat educativa per a l’atenció i comunicació de l’alumnat amb sordesa.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *