Incidim en el dret de l’alumnat amb sordesa a una educació inclusiva

Incidim en el dret de l’alumnat amb sordesa a una educació inclusiva

Avui celebrem el Dia Internacional de l’Educació incidint en el dret de l’alumnat amb #sordesa a una educació inclusiva i equitativa en plena igualtat de condicions i oportunitats. Recordem:

👇
Notícia publicada per la Federació ACAPPS a inicis del curs 2023-24.

Les famílies amb alumnat amb #sordesa esperem que Educació aposti pels bucles magnètics , les emissores FM i la subtitulació perquè els continguts siguin accessibles, en el marc d’un sistema educatiu inclusiu.

Ara, amb l’entrada en vigor del Codi d’Accessibilitat, l’1 de març, les necessitats d’accessibilitat de les persones amb sordesa, sovint oblidades, hauran d’estar presents arreu per garantir els drets educatius, socials, laborals i culturals de les persones amb sordesa que es comuniquen en llengua oral.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *