Seguim fent visible les necessitats en accessibilitat. Nova presentació d’Apunts En Blanc a Manresa, el 17 d’abril

Seguim fent visible les necessitats en accessibilitat. Nova presentació d’Apunts En Blanc a Manresa, el 17 d’abril

Nou escenari per a la presentació del documental Apunts en Blanc, creat i liderat per la Xarxa d’Estudiants Universitaris/es amb Sordesa d’ACAPPS. Hem estat convidats, pel CREDA Catalunya Central, a la Jornada de Sensibilizació per a una Universitat Accessible a l’alumnat amb sordesa: Apunts en Blanc, el documental, que celebraran el dimecres 17 d’abril a l’auditori Plana de l’Om de Manresa.

Seguint l’empremta dels i les anteriors membres de la primera xarxa d’estudiantat universitari amb sordesa d’ACAPPS, l’actual Xarxa segueix fent visible la sordesa i les necessitats específiques del col·lectiu per estudiar en plena igualtat de condicions en el marc d’un sistema universitari inclusiu que garanteixi les mesures d’accessibilitat necessàries per als estudiants amb sordesa que es comuniquen en llengua oral.

La Jornada, a la que us animem a participar-hi, s’obrirà amb una actuació musical a càrrec de dos alumnes atesos pel CREDA Catalunya Central, la Leila Zhiyan Zhang i Edgar Soler. Després de la presentació i visionat del documental també hi haurà un espai de col·loqui amb el públic. Des del nostre Servei d’Accessibilitat a la Comunicació, farem accessible l’acte amb subtítols en directe i emissores FM.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *