Tips per tramitar el certificat de discapacitat!

Tips per tramitar el certificat de discapacitat!

Tramitar el certificat de discapacitat (CAD) és important per poder accedir a les ajudes de caràcter públic: és el document que acredita el grau de discapacitat de la persona afectada i, qui en fa l’avaluació, és un tribunal mèdic. És un procés que pot generar neguit i molts dubtes sobre què hem de fer. Per això el passat 19 de març, ens van acompanyar la Laura Roig i l’Ana Rodríguez, tècnica de l’Àrea de Famílies i mare d’un fill amb sordesa i voluntària de la Comissió de Famílies respectivament, per explicar-nos què hem de tenir present a l’hora de fer la tramitació del CAD. També ens pots fer arribar la teva consulta al correu saaf@acapps.org.

Presentació Tramitar el Certificat de Discapacitat

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *