Col·laborem amb Ferrocarrils de la Generalitat en l’actualització del seu Pla d’Accessibilitat

Col·laborem amb Ferrocarrils de la Generalitat en l’actualització del seu Pla d’Accessibilitat

En el marc del conveni que tenim amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, col·laborem de nou per assessorar-los en l’adaptació de les mesures d’accessibilitat a la comunicació per a les persones amb sordesa que es comuniquen en llengua oral en les seves instal·lacions perquè incorporin en el nou Pla d’Accessibilitat de la corporació que estan treballant en compliment del Codi d’Accessibilitat. A través d’una enquesta a la nostra base social, hem elaborat un informe i n’hem publicat els resultats a l’Observatori (+)

Recorda que pots fer aportacions als documents publicats a l’Observatori, clicant a la icona “Participa” que trobareu a cada a apartat. 

Fotografia: FGC

bruts – 65
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *