Símbol de normalització i inclusió: els maniquins amb implants coclears als Barça Store

Símbol de normalització i inclusió: els maniquins amb implants coclears als Barça Store

Per a les persones amb discapacitat, que no tots els maniquís siguin “iguals” (sense discapacitat) i també puguin representar persones amb sordesa o amb altres discapacitats, és un símbol d’avançar cap a un entorn que fa visible i inclou la discapacitat, que la normalitza.

Aquesta acció té com a objectiu reflectir la diversitat existent en la nostra societat representant la varietat de cossos, habilitats i discapacitats. El FC Barcelona també vol reafirmar que la pràctica de l’esport és beneficiosa per a tothom sense importar la condició física que es tingui. Des d’avui a les Barça Store de l’Spotify Camp Nou, Passeig de Gràcia, Canaletes, La Maquinista i Madrid s’hi podran trobar, totalment integrats, maniquins amb implants coclears, cadira de rodes, amb pròtesi de cama i de braç, maniquins amb ulleres graduades esportives, així com de talla gran: la roba d’esport i la moda és per a tothom.

Font: FC Barcelona

Celebrem un any del conveni d’ACAPPS amb el FB Barcelona per a l’accessibilitat i la inclusió laboral de les persones amb sordesa

Ara fa un any, en el Mes de la Diversitat del maig de 2013, vam signar el conveni amb el FC Barcelona, com a una de les iniciatives impulsades pel seu departament de Diversitat, Equitat i Inclusió.

L’aposta per la tecnologia per millorar l’accessibilitat tant en espais físics com digitals de les persones amb sordesa és un dels punts clau del conveni, que ha inclòs accions com la subtitulació de peces audiovisuals, subtitulacions en directe a actes del Club i una formació en subtitulació adreçats als i a les professionals de comunicació.

Notícies relacionades:

Signem conveni amb el FC Barcelona per a la millora de l’accessibilitat i la inclusió laboral de les persones amb sordesa

Voluntaris i voluntàries d’ACAPPS experimenten l’accessibilitat per a les persones amb sordesa que ofereix el museu temporal del Barça.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *