Fem visible els drets de les persones amb sordesa i les necessitats en accessibilitat en una entrevista a Ràdio Castelldefels

Fem visible els drets de les persones amb sordesa i les necessitats en accessibilitat en una entrevista a Ràdio Castelldefels

Seguim impulsant accions per fer que el nostre col·lectiu, les persones amb sordesa que es comuniquen en llengua oral, siguin cada dia més visibles i es reconeguin plenament els seus drets educatius, socials, laborals i culturals. Que això sigui així és possible integrant les mesures d’accessibilitat a la comunicació oral a tots els espais i entorns. Un objectiu que ha de facilitar l’aplicació i compliment de l’actual Codi d’Accessibilitat que inclou mesures com els subtítols, els bucles magnètics i les emissores FM.

L’Ariadna Cardelús, persona amb sordesa i representant de la Junta Directiva de l’associació ACAPPS, n’ha parlat recentment en una entrevista a Ràdio Castelldefels. La podeu escoltar des d’aquest enllaç i també en facilitem la transcripció, perquè tothom hi pugui accedir (la transcripció s’ha fet amb una eina de transcripció automàtica).

ENTREVISTA A RÀDIO CASTELLDEFELS (ÀUDIO)

TRANSCRIPCIÓ DE L’ENTREVISTA A RÀDIO CASTELLDEFELS

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *