La Basílica Sagrada Família, amb bucle magnètic, nou referent en accessibilitat per a les persones amb sordesa a Barcelona

La Basílica Sagrada Família, amb bucle magnètic, nou referent en accessibilitat per a les persones amb sordesa a Barcelona

Des de la Federació ACAPPS i en el marc del projecte Ara Cultura, que vol fomentar la inclusió del col·lectiu en l’àmbit cultural, hem assessorat la Basílica Sagrada Família en com fer visites guiades accessibles al nostre col·lectiu. Per això ahir un grup de persones amb sordesa voluntàries d’ACAPPS van poder gaudir de la gran experiència que és fer una visita guiada accessible mb bucles magnètics individuals: aquesta mesura permet que les persones amb sordesa puguin ser incloses en les visites culturals! També van comprovar el funcionament del bucle magnètic que s’ha instal•lat al temple. Segons els i les participants, el bucle magnètic va funcionar molt bé i la valoració va ser molt en positiu.

Felicitem el pas que ha fet la Basílica Sagrada Família, referent cultural i turístic de Barcelona, en l’accessibilitat per a les persones amb sordesa complint amb el Codi d’accessibilitat de Catalunya. Ara és el moment, per fi i gràcies a la participació activa que hem fet en l’elaboració del Codi, què es tinguin presents les necessitats de les persones amb sordesa, se’n doni resposta amb solucions accessibles (bucle magnètic, emissores FM, subtítols) i la inclusió del nostre col•lectiu sigui un fet.

Des de la Federació ACAPPS seguim incidint, col•laborant i treballant, com sempre i dia a dia, perquè així sigui!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *