CRIDA a les famílies amb fill/es amb IC o audiòfon per participar en una recerca del grup GISTAL

CRIDA a les famílies amb fill/es amb IC o audiòfon per participar en una recerca del grup GISTAL

La implantació primerenca dels infants sords té repercussions importants en la seva educació. Ara, des del Grup GISTAL (Grup d’Investigació sobre Sordeses i Trastorns en l’Adquisició del Llenguatge) de la Universitat Autònoma de Barcelona, s’estan realitzant dos estudis per conèixer en quina mesura l’audició primerenca afavoreix la comunicació dels infants amb sordesa en tots els contextos i el més aviat possible.

Per dur-los a terme, necessiten la nostra col·laboració: la de les famílies amb fills/es amb sordesa de 0 a 6 anys i que portin implant o audiòfon. 

 

PRIMER ESTUDI

Objectiu: com es comunica l’infant amb sordesa amb els seus companys a l’escola bressol.

Criteris per participar: Infants de 0 a 3 anys portadors d’audiòfons o implant coclear.

Com es durà a terme? Les investigadores faran observació directa a l’escola bressol (de 3 a 5 sessions –de 30 a 60 minuts– en el segon semestre del curs escolar 2018-19).

SEGON ESTUDI

Objectiu: analitzar com es comunica l’uinfant amb sordesa amb els seus pares.

Criteris per participar: Infants de 3 a 6 anys portadors d’audiòfons o implant coclear que no presentin trastorns associats.

Com es durà a terme? Les investigadores faran observació directa en l’entorn familiar (en 2 sessions –de 45 a 60 minuts– en el segon semestre del curs escolar 2018-19).

En els dos estudis es faran gravacions en format audiovisual. Des de la GISTAL-UAB  es garanteix la confidencialitat i privacitat del procés.

AMB LA VOSTRA PARTICIPACIÓ, OBTINDREU: A més de la importància de participar en estudis de recerca, un cop acabat l’estudi es farà la devolució a les famílies participants dels resultats obtinguts, per tal que puguin optimitzar la comunicació dels seus fills/es amb els seus entorns educatius: la família i l’escola bressol.

 

PER INSCRIURE’T COM A PARTICIPANT A L’ESTUDI O PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB:  saaf@acapps.org    93 210 55 30    620 99 34 22 (Magda Giralt).

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *