Publiquem el butlletí informatiu de gener i el monogràfic de les 23es Jornades

Publiquem el butlletí informatiu de gener i el monogràfic de les 23es Jornades

Primer butlletí del 2019.  Amb el butlletí també us enviem el monogràfic especial de la 23a edició de les Jornades de Formació de les Persones Sordes en Modalitat Oral que vam celebrar el passat 17 de novembre.

Recentment la nostra entitat, membre de FIAPAS i del COCARMI, hem participat en dos congressos organitzats per les plataformes estatals. El Congrés sobre sordesa infantil organitzat per FIAPAS amb motiu del seu 40è aniversari i el 14è congrés de Cermis autonòmics sobre el paper de les TIC en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

ALTRES TITULARS DE LES NOSTRES ACTIVITATS I SERVEIS

FAMÍLIES: Fem una crida a les famílies amb fills/es de 0 a 6 anys amb IC o audiòfon perquè participeu en una recerca del grup GISTAL per  millorar la comunicació dels infants amb la família i l’escola infantil. + saaf@acapps.org (Magda Giralt).

LABORAL: Et presentem un nou projecte, el DIMMB, en què utilitzarem el cinema i les arts escèniques com a eina per incrementar les oportunitats de trobar feina. + laboral1@acapps.org (Xavier Font).

POSTLOCUTIUS/VES: Anima’t  a participar a les sortides culturals, i accessibles per a les persones sordes, que organitzem des del SASP. Si t’interessa, digue-ns’ho a: sasp@acapps.org (Magda Giralt).

ACCESSIBILITAT: Et proposem un repte per al 2019: fer-te voluntaria/a actiu/va per a l’accessibilitat. Interessa’t-hi i contacta amb accessibilitat@acapps.org (Domingo Reina).

Per ampliar totes aquestes notícies i moltes més, només heu de clicar per descarregar-vos el butlletí complet en arxiu .pdf.

Butlletí Incloem. Àrea Laboral. Gener 2019.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *