Publicat el butlletí informatiu de maig

Publicat el butlletí informatiu de maig

Butlletí Informatiu de maig.  Obrim el butlletí amb una invitació a totes les persones associades a l’Assemblea de l’associació ACAPPS. L’assemblea, que tindrà lloc el proper dimecres 19 de juny, és una trobada anual de tots i totes els qui formem ACAPPS: persones sòcies, membres de la Junta Directiva i equip tècnic. També és un exercici de transparència en què es fan públics els comptes i una oportunitat per explicar-vos les actuacions i els resultats de la tasca feta durant l’any 2018.

Avancem en drets civils. Com a entitat representant del col·lectiu de les persones sordes que es comuniquen oralment vam comparèixer, el passat 2 de maig, al Parlament de Catalunya. L’objectiu:  garantir els drets i la no discriminació de les pesones amb discapacitat sensorial (auditiva i/o visual) en la revisió del Codi Civil de Catalunya.

ALTRES TITULARS DE LES NOSTRES ACTIVITATS I SERVEIS

ASSEMBLEA ANUAL D’ACAPPS. El dimecres 19 de juny a l’Hotel d’Entitats de Gràcia (c. Providència, 42, 4a planta. Barcelona). 1a convocatòria: 18:00. 2a convocatòria 18:30. Amb subtitulació en directe i bucle magnètic.
FAMÍLIES:   El proper 15 de juny anem a Port Aventura! Gràcies a la Fundació Port Aventura hem aconseguit entrades a preu reduït per les persones associades d’ACAPPS (places esgotades) + saaf@acapps.org (Magda Giralt)
LABORAL: Parlem amb Ricardo Fernández. Va deixar de sentir el 2016 quan li van diagnosticar la síndrome de menière. Als 50 anys va perdre la seva feina. Fa dos mesos que el centre de jardineria Garden Bordas li ha donat una nova oportunitat laboral.  També hem parlat amb ells. + laboral@acapps.org
UNIVERSITAT:  L’acollida a la universitat i una major accessibilitat a la comunicació en els estudis són les principals demandes del Grup d’Estudiants universitaris/es d’ACAPPS. + coordinaciosaes@acapps.org
ACCESSIBILITAT:  subtitulem actes en dirtecte per a les persones sordes, Si vols anar a un acte, el que sigui, i necessites que sigui accessible posa’t en contacte amb  accessibilitat@acapps.org (Domingo Reina).

 

 

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *