Ja es poden demanar les ajudes PUA: es financen ajudes tècniques, audiòfons, cursos de lectura labial i entrenament auditiu

Ja es poden demanar les ajudes PUA: es financen ajudes tècniques, audiòfons, cursos de lectura labial i entrenament auditiu

Ja està oberta la convocatòria pública per a la concessió de la Prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat (Ajudes PUA) del departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Les ajudes financen productes de suport a la comunicació -com emissores FM, timbres i avisadors visuals, auriculars,…-; els audiòfons i també els cursos de lectura labial i discriminació auditiva.

SUPORTS A LES PERSONES AMB SORDESA, SOL·LICITUD I TERMINIS

La sol·licitud la podeu fer presencialment a les oficines d’Afers Socials i Famílies i d’Atenció Ciutadana de la Generalitat o bé online a la lOficina Virtual de Tràmits del web de la Generalitat .

El termini de presentació és el dijous 10 de setembre de 2020.

Volem destacar-vos que podeu demanar l’ajuda econòmica per als cursos de logopèdia que oferim des d’ACAPPS, el de lectura labial i el d’entrenament auditiu individual per a persones usuàries d’audiòfon i/o implant coclear.
+ INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS CURS DE LECTURA LABIAL I/O ENTRENAMENT AUDITIU D’ACAPPS

PER A MÉS INFORMACIÓ I/O CONSULTES, us podeu posar en contacte, amb la Magda Giralt, que us n’informarà i assessorarà (correu sasp@acapps.orgo per telèfon/whatsapp 620 993 422). 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *