Ja es poden demanar les ajudes PUA: s’incrementa el finançament als audiòfons

Ja es poden demanar les ajudes PUA: s’incrementa el finançament als audiòfons

Ja està oberta la convocatòria pública per a la concessió de la Prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat (Ajudes PUA) del departament de Drets Socials.

Les ajudes financen productes de suport a la comunicació -com emissores FM, timbres i avisadors visuals, auriculars,…-; els audiòfons i també els cursos de lectura labial i discriminació auditiva. Destaquem que en aquesta convocatòria s’incrementa el finançament als audiòfons: en el cas d’un audiòfon es passa dels 1.000 als 1.200€ ; i en el cas de dos audiòfons, de 2.000€ el 2020 a 2.400€ aquest any. Una demanda, la d’incrementar els imports de les ajudes PUA, feta arribar per la nostra entitat al departament de Drets Socials i que, en el cas dels audiòfons, ha tingut una resposta positiva.

SUPORTS A LES PERSONES AMB SORDESA, SOL·LICITUD I TERMINIS

La sol·licitud la podeu fer presencialment a les oficines de Drets Socials i d’Atenció Ciutadana de la Generalitat o bé online a la lOficina Virtual de Tràmits del web de la Generalitat .

El termini de presentació és el dijous 21 de d’octubre de 2021.

Volem destacar-vos que podeu demanar l’ajuda econòmica per als cursos de logopèdia que oferim des d’ACAPPS, el de lectura labial i el curs de discriminació auditiva*per a persones usuàries d’audiòfon i/o implant coclear.

(*) El curs de discriminació auditiva està destinat a persones de 40 anys o més. Cal adjuntar un informe mèdic de col·locació d’un implant coclear.
+ INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS CURS DE LECTURA LABIAL I/O ENTRENAMENT AUDITIU D’ACAPPS

PER A MÉS INFORMACIÓ I/O CONSULTES, us podeu posar en contacte, amb la Paula Quirante, que us n’informarà i assessorarà (correu sasp@acapps.orgo per telèfon/whatsapp 620 993 422). 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *