Des de casa, continuem atenent les persones amb sordesa i les seves famílies

Des de casa, continuem atenent les persones amb sordesa i les seves famílies

ATENCIÓ A DISTÀNCIA: CONTINUEM ACTIUS
L’equip tècnic del Servei d’Orientació i Inserció Laboral; del Servei d’Atenció i Suport a les Famílies i Persones amb Sordesa i del Servei d’Accessibilitat a la Comunicació us atendran per: correu electrònic, whatsapp, hangouts i skype. Per explicar-vos com estem treballant i què estem fent, hem parlat amb els equips tècnics dels nostres Serveis. La Magda, la Conxi, la Laia i el Domingo ens ho expliquen:


ELS SERVEIS D’ATENCIÓ I SUPORT A LES FAMÍLIES I PERSONES AMB SORDESA. EL NOSTRE TREBALL A DISTÀNCIA.

CONTACTA AMB: saaf@acapps.org / whatsapp 620993422 (Magda Giralt)

Els Serveis d’Atenció i Suport a les Famílies i a les persones amb sordesa d’ACAPPS tampoc s’aturen. Des de casa, la Magda Giralt, logopeda i tècnica referent d’aquests serveis, continua atenent-vos, resolent dubtes, assessorant-vos i cobrint totes les tasques que exigeixen els projectes i que, gràcies a les tecnologies i una bona connexió a internet, pot continuar fent aquests dies de confinament. Des de comunicació de la Federació ACAPPS, i també des de casa, hem parlat amb ella per conèixer com està duent a terme l’atenció a les famílies i persones amb sordesa:

ENLLAÇ A L’ENTREVISTA: Continuem oferint atenció i suport a les famílies i persones amb sordesa

Magda Giralt, tècnica referent del Servei d’Atenció i Suport a les Famílies i a les persones amb sordesa treballant aquests dies des de casa

EL SERVEI D’ORIENTACIÓ I INSERCIÓ LABORAL. EL NOSTRE TREBALL A DISTÀNCIA.

CONTACTA AMB: laboral@acapps.org / whatsapp 600401631.

Tenim dos canals a TELEGRAM per a informacions i recursos d’àmbit laboral. Si vols seguir-lo, posa’t en contacte amb nosaltres a laboral@acapps.org

Orientadors/es laborals: Xavier, Conxi, Paula i Gisela. Prospectors/es i relacions amb empreses: Laia i Andreu.

Al llarg d’aquestes setmanes els escriptoris, menjadors, les terrasses i altres llocs de la casa s’han convertit en les oficines dels empleats / des de l’associació ACAPPS que, afortunadament, han pogut treballar des de casa. Hem parlat amb alguna de les nostres tècniques de el Servei d’Orientació i Inserció Laboral d’ACAPPS sobre el teletreball. Algunes tenien experiència prèvia, altres han entrat per primera vegada al món de l’home office i altres combinen com poden el treball virtual i la conciliació familiar.

Durant aquests dies de confinament, ACAPPS segueix amb la seva activitat habitual i, especialment, oferint suport a les persones que es troben en situació d’atur i / o soles a casa i amb pocs recursos comunicatius. El plantejament del servei ha estat sempre seguir amb l’activitat i l’horari habitual, però a través de plataformes en línia. Han anul·lat les sessions grupals que tenien programades però la resta d’activitat ha seguit amb “normalitat” creant alternatives com les sessions virtuals dels «clubs de feina online». N’hem parlat,a distància, amb la Conxi i la Laia, tècniques del Servei d’Orientació i Inserció Laboral d’ACAPPS:

ENLLAÇ A L’ENTREVISTA: L’orientació laboral en temps de coronavirus.

La Gisela, com la resta de tècnics i tècniques del Servei d’Inserció Laboral, continuen en contacte amb les persones amb sordesa en recerca de feina

EL SERVEI D’ACCESSIBILITAT A LA COMUNICACIÓ. EL NOSTRE TREBALL A DISTÀNCIA.

CONTACTA AMB: accessibilitat@acapps.org / whatsapp 646 408 422. Tècnic Referent: Domingo Reina

Un altre dels Serveis que continua amb la seva activitat, malgrat que reorientada per la situació, és el d’Accessibilitat de la Federació ACAPPS. També ens hem volgut apropar –a distància- a com està funcionant i n’hem parlat amb el Domingo Reina, tècnic referent del Servei. Ell ens explica com, la situació actual, ha obligat a repensar el Servei i adaptar-lo a la nova situació i demanda. I és que la crisis sanitària que estem vivint ho capgirat tot i ha canviat la nostra manera de treballar, de relacionar-nos: ara tot ho fem per videoconferència. Per tant, la necessitat de les persones amb sordesa és que aquestes videoconferències siguin accessibles amb la subtitulació en directe a distància i en directe i de forma professionalitzada. Ens ho explica tota la tasca que s’està fent des del Servei en aquesta entrevista:

ENLLAÇ A L’ENTREVISTA Estem adaptant el Servei d’Accessibilitat a les noves necessitats de subtitulació de videoconferències a distància”


ACTUALITZEM ELS NOSTRES  CANALS DE COMUNICACIÓ
Durant aquest període us continuem mantenint informats, oferint-vos recursos i explicant-vos què estem fent. Us recomanem que consulteu el nostre web acapps.org i, si encara no ho feu, ens seguiu per les xarxes socials (twitter, facebook i/o instagram) a @federacioacapps.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *